Ravintola Obelix

Kanta-asiakkuus

Liity Obelixin kanta-asiakkaaksi ja hyödynnä pysyvät ja kuukausittaiset edut. Edut saat käyttöön kanta-asiakaskortilla, jonka voit hankkia Obelix-ravintoloista.

Kanta-asiakaskortti

Kanta-asiakaskortteja saatavilla ravintoloista! Kortit käyvät myös Ravintola Obelixissa Hyvinkäällä sekä Kaapelin Kanttiinissa Hyvinkäällä. Myös Ravintola Obelixin lahjakortin myötä saat kanta-asiakkuuden ja sen tuomat edut automaattisesti käyttöösi.

Pysyvät edut

Kanta-asiakkuusetuna tarjoamme 5 %:n alennuksen kaikista tuotteista Ravintola Obelixin kanta-asiakaskortilla maksaessa. Alennus koskee yhtä korttia. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Tiedustele korttia Ravintola Obelixin kassalta.

Kuukausittaiset edut

Kanta-asiakkuus kannattaa! Kanta-asiakaskorttilaisille tarjoamme ajoittain vaihtuvia etuja. Julkaisemme etuja verkkosivujen lisäksi facebook-sivuillamme sekä instagramissa. Seuraa meitä somessa ja pysy ajan tasalla!

Kuinka hankin kortin?

Kanta-asiakaskortin saat Ravintola Obelixin kassalta. Kortille ladataan haluamasi määrä käyttörahaa, joilla voit maksaa kaikissa ravintoloissamme ja saat samalla edut automaattisesti käyttöösi. Kortti on maksuton.